Cuéntalo – et spil til spanskundervisningen

kr.349,00

“Cuéntalo!” er et spil til spanskundervisningen designet til at fremme fortællelyst og styrke gymnasieelevers aktive ordforråd inden for tre områder: resuméfærdigheder, evnen til at lave personbeskrivelser og udtrykke meninger. Spillets grundlæggende idé er at skabe en engagerende læringsoplevelse, hvor eleverne kan træne og forbedre disse vigtige kommunikative kompetencer. Gennem elevernes aktive deltagelse får de mulighed for at udvikle deres sprogfærdigheder på en sjov og interaktiv måde.

 

Få rabat ved at købe Cuéntalo mal som klassesæt

Varenummer (SKU): 1018-1 Kategori: Tags: , ,

Cuéntalo - et spil til spanskundervisningen
Cuéntalo er et fortællespil. Det skaber fortællelyst og hjælper dig med at få et aktivt ordforråd i spansk, Det udvikler evnen til at give et resumé, lave en personbeskrivelse og give din mening til kende om en tekst.
Spillet er fuld af vigtige ord, sætningsstartere, hjælpesætninger og lækre illustrationer, der hjælper dig til kunne tale spansk i længere tid ad gangen.
Spil Cuéntalo i klassen, studiegruppen eller på dit sproghold.
Spillet forudsætter, at I har læst den samme tekst på forhånd.
I kan spille hele spillet eller dele af spillet, og det tager fra 10- 50 minutter.
Mucho gusto

Spillet er udviklet i et samarbejde mellem Rikke Taber som har skrevet flere lærebøger om tyskundervisning og  Klodshans for viderekomne, der også står bag samtalespillene ”Lynlitteratur” (til danskundervisning) og ”Snap Literature” (til engelskundervisning).

Oversættelse spansklærer Mia Bønløkke Thomsen.
Artwork og grafik: Rikke Cilja

0