LynHistorier

kr.248,00

Adgang til egne og andres fortællinger
LynHistorier indeholder fire sprog: Dansk Norsk, Svensk og Engelsk i samme æske

Indhold:

  • 100 fortællekort, som starter erindringsmusklerne.
  • Et timeglas med sand til højst tre minutters historie.
  • Hjælpekort, som sætter nye tanker i gang hos fortælleren.
  • To slags hjælpebrikker som kan anvendes af lytterene.
  • Spilleregler på Dansk, Norsk, Svensk, og Engelsk
Varenummer (SKU): 1010 Kategori: Tags: ,

The story behind snapstories (english)

Lynhistorier er et samtalespil, der fordeler taletid og lyttetid lige mellem mennesker. Det kan bruges i familien, på arbejdet eller blandt venner. Kort sagt alle steder, hvor mennesker mødes. Fordelen er, at alle kommer til orde, alle lytter, og vi får adgang til historier vi ellers ikke ville have hørt.

Lynhistorier bliver brugt til kommunikationstræning, idéudvikling, familiehygge, terapi og meget mere.

Yderligere information

Vægt 0,55 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm

Du kunne også være interesseret i...

… et samtalespil, der sætter erindringsmusklen i gang, og giver mennesker adgang til at fortælle og lytte til historier fra det levede liv.

Lynhistorier er en samværsform, der gennem historier, skaber nærvær og magi.

LynHistorier er små erindringsglimt fra barndommen, ungdommen eller fra sidste uge. Historierne er måske aldrig blevet fortalt før, og har ikke haft status af at være en “rigtig historie”. Men de bliver rigtige historier, fordi de bliver fortalt. Og fordi de bliver lyttet til.

Man spiller typisk fire personer sammen, men der er kun to roller i spillet – nemlig fortælleren og lytterne. Rollerne går på skift, og legen findes kun, hvis begge roller er repræsenteret. Der er ikke én vinder.  Alle vinder, og alle giver og modtager!

LynHistorier et redskab til at dele din hjerne og dit hjerte med andre mennesker. Det handler om at stoppe tiden, at nyde, at grine, at få en ny vinkel, at mindes, at lytte bare for at lytte og at fortælle bare for at fortælle.

Lyttekvaliteten har stor effekt på historiernes udfald. Det er en fornem opgave og et tillidsfuldt hverv at være lytter. I LynHistorier skal lytteren ikke andet end at lytte; Ikke kommentere, ikke reflektere og ikke byde ind med, hvad historien betyder for ham eller hende. For når vi for en gang skyld ikke skal lytte efter noget bestemt, så er der tid og plads til at give os hen og lade historierne gribe os.

I gamle dage brugte vi historier til at lære, hvordan man passer børn, finder en mage, overkommer livets kriser og passer på jordens afgrøder. Verden er ikke blevet mindre kompleks. Så måske har vi i dag mere end nogensinde brug for at sidde tæt på andre mennesker og dele historier, så vi kan blive mindet om, at livet er fuld af tilfældigheder, glæder, sorger og mirakler.

En god LynHistorie bliver til mens den fortælles. Det handler ikke om performance, perfekt timing eller standup comedy. Med LynHistorier har vi skåret forfatteren, journalisten, instruktøren, konsulenten, formidleren, læreren, skuespilleren og oversætteren væk. Tilbage står helt almindelige mennesker, der har levet et liv – og lever!

0