Foretagsomhed

kr.150,00

Foretagsomhedsbrikker – byg din vej fra idé til handling.
Foretagsomhed handler om, at gå fra ide til handling, så det skaber værdi for dig selv eller andre.
Psykolog og Phd. Anne Kirketerp har fundet frem til 7 empirisk underbyggede strategier, der fremmer foretagsomhed. 
De 7 strategier har Gnist og Anne Kirketerp trykt på lækre brikker, så du kan bygge din egen vej fra idé til handling.

På lager

Varenummer (SKU): 1044 Kategori: Tag:
Foretagsomhedsbrikker - byg din vej fra idé til handling.
Foretagsomhed handler om, at gå fra ide til handling, så det skaber værdi for dig selv eller andre.
Psykolog og Phd. Anne Kirketerp har fundet frem til 7 empirisk underbyggede strategier, der fremmer foretagsomhed. 
De 7 strategier har Gnist og Anne Kirketerp trykt på lækre brikker, så du kan bygge din egen vej fra idé til handling.
Klods-Hans for viderekomne bruger Foretagsomhedsbrikkerne i workshops og på kurser, hvor deltagerne skal gå fra at tænke til handle på muligheder. 
Foretagsomhedsbrikkerne bliver også brugt af vejledere, coaches eller mentorer, der er optaget af at gøre foretagsomhed til en kompetence i en ledelses-, vejlednings- eller undervisnings kontekst.
Læs mere om Anne Kirketerps forskning her

Du kunne også være interesseret i...

… et samtalespil, der sætter erindringsmusklen i gang, og giver mennesker adgang til at fortælle og lytte til historier fra det levede liv.

Lynhistorier er en samværsform, der gennem historier, skaber nærvær og magi.

LynHistorier er små erindringsglimt fra barndommen, ungdommen eller fra sidste uge. Historierne er måske aldrig blevet fortalt før, og har ikke haft status af at være en “rigtig historie”. Men de bliver rigtige historier, fordi de bliver fortalt. Og fordi de bliver lyttet til.

Man spiller typisk fire personer sammen, men der er kun to roller i spillet – nemlig fortælleren og lytterne. Rollerne går på skift, og legen findes kun, hvis begge roller er repræsenteret. Der er ikke én vinder.  Alle vinder, og alle giver og modtager!

LynHistorier et redskab til at dele din hjerne og dit hjerte med andre mennesker. Det handler om at stoppe tiden, at nyde, at grine, at få en ny vinkel, at mindes, at lytte bare for at lytte og at fortælle bare for at fortælle.

Lyttekvaliteten har stor effekt på historiernes udfald. Det er en fornem opgave og et tillidsfuldt hverv at være lytter. I LynHistorier skal lytteren ikke andet end at lytte; Ikke kommentere, ikke reflektere og ikke byde ind med, hvad historien betyder for ham eller hende. For når vi for en gang skyld ikke skal lytte efter noget bestemt, så er der tid og plads til at give os hen og lade historierne gribe os.

I gamle dage brugte vi historier til at lære, hvordan man passer børn, finder en mage, overkommer livets kriser og passer på jordens afgrøder. Verden er ikke blevet mindre kompleks. Så måske har vi i dag mere end nogensinde brug for at sidde tæt på andre mennesker og dele historier, så vi kan blive mindet om, at livet er fuld af tilfældigheder, glæder, sorger og mirakler.

En god LynHistorie bliver til mens den fortælles. Det handler ikke om performance, perfekt timing eller standup comedy. Med LynHistorier har vi skåret forfatteren, journalisten, instruktøren, konsulenten, formidleren, læreren, skuespilleren og oversætteren væk. Tilbage står helt almindelige mennesker, der har levet et liv – og lever!

0